Imperium Galactica II fórumok


Új üzenet
A témát lezárták, ezért nem írhatsz hozzászólást!

46 / 54 oldal<< Előző :: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 :: Következő >>

223. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 16. 22:43:41
Hali!
Nekem a következö problémám lenne az IG1 el: 1-2 perc, vmikor 1 óra után a következő hibaüzenetet kapom:
Az NTVDM CPU meg nem engedett utasítást talált.

CS:0000 IP:0077 OP:f0 37 05 0e 02. Az alkalmazásból való kilépéshez ...

Nem nagyon jöttem még rá a probléma megoldására, de ha van vkinek szívesen kipróbálom.

Thx

222. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 16. 18:06:52
na ismét elővettem a játékot, mivel a 9600pro-m elszállt, így most egy savage 4el nyomom! de ahogy azt már lentebb írták, a videók nálam is nagyon akadnak, az egér meg egy kicsit gagyis. xp alól játszok, most felrakom az 1.06os patchet, de nem nagyon reménykedem..

221. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 16. 11:17:41
Sajnos 108as patch sem oldotta meg a problémámat.Ha valakinek van valami jó tippje ATI driverhez,azt szívesen fogadnám.Előre is köszi

220. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 15. 17:45:08
Most próbálom ki a 108-ast.Kösz a tippet.

219. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 14. 05:01:07
Az előző hozzászólásom Bala-hoz intéztem

218. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 14. 04:59:54
Nekem ez a problémám anno a savage kártyákkal jött elő, de úgy tudom a patch (1.06, 1.0 ezt orvosolja. Milyen felbontásban játszanál és milyen videokártyával?

217. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 11. 14:02:40
Hello
Lene gy kérésem hogy a csat lakozni (meg van az ip cim)és mongyák hogy menyek és nem enged be

216. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 10. 10:38:28


215. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 09. 11:02:29
Sziasztok.
Nekem egér problémám van az IG2-vel,folyamatosan akadozik a főmenüben és játék közben is,és ezáltal élvezhetetlen a játék,már egy rakat javítást és törést leszedtem hozzá,de a problémám nem oldódott meg.

214. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 07. 12:20:23
A program szabálytalan műveletet hajtott végre! De rég hallottam ezt a hibaüzenetet. Legutóbb még Win98SE-nél jött elő ez a probléma, most az XP-nél is van valami hasonló. Az új Sp2 bemondta az unalmast. 8.DDD és azért lehet. Már hallottam róla. A lényeg, hogy az Explorer a hiba okozója. Hát igen a Microsoft 8 után se tudta megoldani a problémát, és ez gáz sztem. A rendszerleíró adatbázisban kell működnöd. ha nem tudod mit kell csinálni küldj egy e-mail-t és elmagyarázom. De tökéletesen nem lehet megoldani a problémát.

213. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 04. 19:38:45
Egyébként nekem nem műkszik a 0.5-ös MOD !!!!
Elindítom a játékot , bejön a menü , megmozdítom az egeret és kiír vmi hülyeséget h
Idézet:
A program szábálytalan műveletet hajtott végre...
szal ha valaki tud akkor lécci segítsen illen gépem van :
3GHZ P4 Radeon 9700pro 512RAM
120GBs Winyó +sblive 5.1 és WIN98

212. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 04. 19:30:42
Ha valakinek esetleg még problémája van
az Ig1-hangjával akkor írjon

Ha kapok tőle mailt legfeljebb visszaküldök neki soksok spamot !!!
úgyis annyim van mint a **** !!!



211. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 04. 15:25:14
Api: Hát velem ez történt, de az 1.08 jó, ha csak nem akarsz MOD-ot futtatni

210. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 03. 23:09:22
neat:
én is ezt kérdeztem tegnap, ott a válasz a netes játékegyeztetésekben(úgy a 4-5 tájékán)
más:most lett egy új gépem és ezen nem indul be a game(Intel Celeron 1.8 Ghz+Geforce MX 440)
ide is bemásoltam hátha gyorsabb választ kapok

209. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 03. 23:03:53
régen volt fent 1 patch ami új találmányokat adott azzal mi lett?

208. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 03. 23:02:18
énnekem xp-nél az segített, hogy a parancsikon-t beraktam 98 kompatibilisre.

207. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 03. 21:25:50
kymco, Ez azt jelenti, hogy ne nagyon akarjak winfost újratelepíteni, mer' ellszállhat a kedvenc gamém? Nekem most megy az 1.06-tal "kop-kop-kop", de ugyebár a winfos az winfos

206. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 03. 04:43:41
ciniferi: A hibát két féle képpen lehet orvosolni:
1. (a legegyszerűbb) 1.08 javítás és kezitcsokolom

2. a kompatibilitási mód és képi témák letiltása, valamint a virtuális memória beállítása a forumon már korábban említett módon + szerencse. én is jártam már hasonlóan, egy windows xp újratelepítés után csak az 1.08 segített, pedig korábban ment az 1.06-tal is.....

205. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 12. 02. 11:48:49
Szevasztok!
Hónapok óta nem játszottam az IG2-vel. Egy új nagyobb vincseszterrel bővítettem a gépem. újra telepítve win2000. újra feltelepítve az IG2. Telepítés sikeres, Setup sikeres. Indításkor viszont screen:charset.bmp not found üzenetet ír ki. Felkínálja, hogy létrehozza. Válaszom igen. Erre az egér nutató felugrik a bal felső sarokba. Hiba üzenetként pedig kiír egy hexa címet. A még nyáron működő állapothoz képest csak a vinyó lett kicserélve. Minden más hardver és szoftver ugyanaz. Tud-e valaki segíteni, hogy ismét elinduljon a játék. Előre is kösszencs.

204. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 28. 18:45:24
Hú.Helló!Gamebit vagyok!Ezt a játékot annak idején annyit nyomtam...Amikor megjelent egyből rohantam a boltba megvenni,az első nap megvettem és egész nap nyomtam!Mai napig az egyik kedvenc játékom!!A Theocracy is az egyik kedvenc játékom és az is magyar.De már olyan régen nem játszottam IG2-vel,az 1-et elkezdtem, de nem fejeztem be.Kb. 3 éve nem játszottam IG2-vel,de most megint el akarom kezdeni!!

203. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 25. 18:02:46


202. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 23. 10:43:16
Hello Mindenki!

Tegnap feltettem az 1.06-os patchet és a setup elindítása után a monitor elkezdett kattogni, villogni és valami fakó, szürkés színben állt vissza. Próbáltam kontrasztot, fényerőt, gammát állítani a videókártyán a monitoron de semmi érdemleges javulás nem történt. Feltettem az 1.08-at is de semmi változás. Van valakinek esetleg valami ötlete? Formázást szeretném elkerülni. Előre is kössz!

201. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 19. 19:12:45
Mindenkinek akit érdekel. A MOD05 fut a biztonsági mentéssel is.

200. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 19. 19:10:08
Egészségedre, a többit mailben

199. Névtelen hozzászólóCsillagidő: 2004. 11. 19. 18:59:26
Kibontottam, és príma.

Ez nagyon rendes volt Tőled. A többi E-Mailon.

Hála, és köszönet. :

46 / 54 oldal<< Előző :: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 :: Következő >>

A fórum motorját saxus készítette 2004.június 6-án,Endre pedig átdolgozta 2020.január 23-án.